Вино червоне сухе Jacobus 2018 DOC Rioja
Сьогодні дуже гідний та насичений екземпляр зі своєю історією, яку потрібно не слухати, а пити смакуючи. Саме для вина Jacobus, виноград зібраний з невеликого органічного винограднику, посадженого на висоті 870 метрів над рівнем моря у бідному вапняковому ґрунті, та захищеним місцевим лісом із дубів і сосен.
Завдяки цьому у вині відчувається індивідуальність терруарів та найбільш унікальний вираз лози Темпранільо. Вино витримане у французькому дубі 42 місяці.
-
Підходить до
Червоного м'яса, страв з дичини.
Дегустаційні нотатки Jacobus 2018 DOC Rioja
Вишня, слива, ваніль, шкіра, табак. Присутні короткі таніни. Найкращий фудперінг: червоне м'ясо, страви з дичини, смажені ковбаски, добре приправлені страви та шоколадні десерти. Найкраща температура для споживання 16 - 18 °C.