Вина світу
Історія і нові тенденції світового виноробства. Детально про все, що потрібно знати про вино: виноградники, сорти, бренди, правила фудпейрінга і вибору вин, традиції виробництва, а також інтерв'ю з провідними світовими виноробами.
Культура вина Енолог – професія, покликання чи мистецтво? Одна з найбільш багатогранних, таємничих і дивовижних професій як в світі, так і в сфері виноробства. Детальніше про те, чим займаються енологи в моїй статті. Дізнатися більше
Культура вина Найвідоміші стилі розе — від регіонів Франції до Нового Світу Розе може бути сухим чи солодким, темним або світлим, але одне можна сказати напевно — це найкраще, що можна обрати влітку. Дізнатися більше
Культура вина Як писати дегустаційні нотатки Поціновувачі вина куштують безліч вин. Деякі дійсно вражають, їх неможливо забути, але є й інші - хороші вина, які ви можете просто випити з друзями або замовити в ресторані. Таких вин багато і щоб запам'ятати найкращі я рекомендую вести дегустаційні нотатки. Дізнатися більше
Нотатки сомельє Італійська класика: які вина обирати до лазаньї Італійці відомі на весь світ своїм талантом поєднувати тісто, сир та томатні соуси в різних варіаціях. Одним із найгеніальніших винаходів цього народу є лазанья – страва, яка була створена, щоб поєднувати її з вином. Дізнатися більше
Нотатки сомельє Червоне вино до риби і морепродуктів Обожнюю експериментувати і розповідаю своїм читачам про те, як робити це правильно. У новому матеріалі читайте про поєднання риби і червоного вина. Дізнатися більше
Культура вина Чому Шардоне називають білим Каберне Совіньйон Шардоне - найбільш популярне біле вино в світі, яке поціновувачі називають червоним серед білих вин через його насичений, багатогранний, вишуканий смак. Дізнатися більше
Нотатки сомельє Сомельє рекомендує: що пити влітку Насичені фрукти, низький рівень танінів і тонни кислоти, що відмінно тамує спрагу. Сонячна спекотна погода вимагає чогось освіжаючого. У своєму новому матеріалі розповідаю яке вино пити влітку. Дізнатися більше
Нотатки сомельє Поєднання вина та сиру: еногастрономічний гід Відкрийте для себе правила поєднання різних видів сиру з білим, червоним, десертним та ігристим вином. Дізнатися більше
Нотатки сомельє Мальбек: 5 кращих пляшок Аргентини Складний і багатогранний фруктовий смак та інтенсивний аромат роблять Мальбек фаворитом серед шанувальників червоних. У моїй добірці ви знайдете 5 кращих аргентинських вин, створених з цього виноградного сорту. Дізнатися більше
Культура вина Іспанське виноробство: головні особливості і традиції У цій статті розповідаю про унікальні риси іспанського виноробства, його історію та сучасність, а також про те, що таке roble, cava та vino tinto. Дізнатися більше
Культура вина Як обрати келихи для вина: головні правила та поради Вичерпне керівництво з вибору келихів для червоних, білих, ігристих і десертних вин. Дізнатися більше
Life style Що пити влітку - 5 кращих рожевих вин Літо - ідеальний час для розе. Легке та свіже рожеве вино краще за сорбет впорається зі спекою і розкриє перед вами двері в дивовижний світ витончених ароматів і квіткових букетів. Дізнатися більше
Нотатки сомельє Як правильно поєднувати вино та їжу Основні правила фудпейрінгу, які допоможуть вам навчиться правильно поєднувати улюблену їжу і вино. Дізнатися більше
Нотатки сомельє Літній фудпейрінг: 8 вин до страв на грилі Авторська добірка вин до страв на грилі. Вчіться поєднувати м'ясо, рибу та овочі з насиченими червоними і освіжаючими білими. Дізнатися більше
Культура вина Мальбек: що потрібно знати про головний сорт Аргентини Феноменальна історія виноградного сорту Мальбек від його витоків і до подорожі через Атлантику в пошуках нового дому. Дізнатися більше
Культура вина Темпранільйо – король іспанського виноробства Моє власне дослідження біографії легендарного виноградного сорту Темпранільйо і визначення його місця в контексті сучасного світового виноробства. Дізнатися більше
Інтерв'ю Iluminado Paraje Altamira: інтерв'ю з творцем кращого вина Аргентини Пабло Наваррете Автор кращого вина Аргентини і талановитий енолог бренду Vinos de La Luz, Пабло Наваррете розповів про створення Iluminado Paraje Altamira, що потрапило до 50 кращих вин за версією експертів Decanter. Дізнатися більше